#/bin/bash или Zoomaster ...или кое е общото

Синьо коте - бебе
  
Четвъртък, 18 Ноември 2010г. 15:03ч.

Британска синя котка

Вижте каква красота посети скучното ми работно място тази седмица.

Приятно е за човек, който се среща често с болести и проблеми, да види едно напълно здраво и щастливо котенце. Затова се изкуших да се упражня с новия си Fuji F80EXR и да създам малко работа на специалния му сензор.

Котето е от породата Битанска синя. Изглежда едричко, макар че е на 2 месеца и 1 ден. Това е, защото е наистина едро и добре развито коте.

Синьо коте на 2 месеца

Има големите бузки на баща си и спокойния нрав на майка си. Както виждате - тук вече го домързя.

Британско синьо коте

Всичко, което искаше, беше да подремне. Отново. Както всеки път, когато някой го гушне. В края на фотосесията вече съвсем заспа.

British shorthair

Което не попречи два часа по-късно новите му стопани да съобщят, че леко ще пренаредят мебелите вкъщи, за да намалят щетите от котешката игра.

П.П. Фуджито се държа отлично. Само дето аз имам още да уча какво може. Изглежда като че ли има неограничени възможности, но за това ще пиша, когато го опозная по-добре.

 

Коментари  

 
0 #1 Иво 2011-05-10 03:56
Много е симпатично котето. Не бях чувал за тази порода. Със сигурност си ставал свидетел на много неприятни гледки в работата си, но предполагам, че и хубавите, като тази по-горе, не са рядкост. Надявам се да е така.

А има ли Британска синя крава? :lol: Сетих се покрай рекламата на една известна марка шоколад.

Не ми обръщай внимание. Почти няма нещо, което да не обръщам на майтап. Дори аз самият съм един непоправим майтап на природата. :lol:
Цитиране | Докладвай на администратор
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови